Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада

Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада.
Министерството на образованието обяви конкурси за директори на 6 училища във Видинска област. Това са Гимназията с преподаване на чужди езици "Йордан Радичков", Профилираната природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I"и Основно училище "Епископ Софроний Врачански" във Видин, както и училищата в Грамада, Бело поле и Рабиша. 
С конкурс ще бъдат определени директорите и на 6 училища във Врачанско. В списъка са Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство и Средно училище "Козма Тричков" във Враца, Средно училище "Св. св. Кирил и Методий" в Козлодуй, началното "Д-р Петър Берон" в Оряхово и основните в Търнава и Ракево. 
В област Монтана конкурси се провеждат за 11 учебни заведения. Четири от тях са в град Монтана - Езиковата гимназия, Трето, Четвърто и Шесто училище. Останалите са Второ основно училище в Берковица, Средно училище "Васил Левски" в Бойчиновци, гимназия "Найден Геров" в Лом и основните училища в Мадан, Замфирово и Сталийска махала. 
В цялата страна конкурси за директори са обявени за над 270 общински училища. Кандидатите могат да подават документи за участие до 12 февруари в Регионалните управления на образованието. 
12.01.2024, 15:36 часа
2758 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha