Ново във Враца! Най-големият зоомагазин в Северозапада "Санте Вита" отвoри врати /снимки/

Ново във Враца! Най-големият зоомагазин в Северозапада "Санте Вита" отвoри врати /снимки/ Зоомагазин за храни и аксесоари „САНТЕ ВИТА“ отвори врати във Враца. Най-големият до момента магазин в Северозапада е създаден за нуждите на всички стопани на домашни любимци с амбицията да задоволи претенциите и на най-взискателните. Тук са представени водещите в световен мащаб брандове за кучешки и котешки храни с тяхната пълна гама - Hills, Royal Canin, Pro Plan Purina, както и голямо разнообразие от марки в средния и икономичен клас.
За по-капризните любимци се предлагат консервирана храна с високо качество на Nature's protection,  Gran Carno, Pipper и Gemon, също лакомства и награди, с които да ги зарадвате и поглезите.
В асортимента на магазина може да намерите различни транспортни клетки и чанти, съдове за храна и вода, легла, тоалетни и подложки за максимално удобство. Богата козметична гама включва продукти за хигиена на очите, ушите, лапите, шампоани и балсами съобразени с породните и индивидуални нужди.
За добро самочувствие и комфорт в зоомагазин „САНТЕ ВИТА“ ще ви предложат подходящия аксесоар за разходка, както и дрешки на Ferplast, Freedog, Roggs или Camon с разнообразие от модели, материи и цветове. 
Весели играчи и катерушки ще забавляват вашия любимец и ще подпомагат неговото обучение и възпитание.
Обърнато е специално внимание на екзотичните любимци. Всички зайчета, гризачи и папагали могат да опитат от продуктите на доказалата своето качество, марка Versele Laga. 
Посетете този рай за домашни любимци на адрес: гр. Враца бул. „Христо Ботев“ 78, където ще бъдете консултирани с разбиране и грижа. Работното време на обекта е от 9 до 19 часа, от понеделник до събота.
За максимално удобство, цялата гама от продукти е представена в on-line платформата - https://petshop.santevita.bg
Специална програма за лоялни клиенти дава възможност да пазарувате с атрактивни намаления. Възползвайте се и от постоянните и интересни фирмени промоции и томболи, които може да следите във фейсбук станицата на зоомагазина тук.
16.01.2024, 08:40 часа
7094 3
Коментари

Стопанин

16.01.2024, 09:59 часа
Изключително доволен съм и от докторите и от персонала!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha