Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“ Интензивен е трафикът на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата с Румъния и Турция за товарни автомобили на изход, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 06:00 часа тази сутрин.
На ГКПП „Видин“, „Оряхово“ и „Кардам“ на границата с Румъния трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. Възстановена е работата на ферибот при  ГКПП „Свищов“.
На границата с  Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
По границата с Република Сърби трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Република Северна Македония.
29.01.2024, 09:36 часа
368 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha