Неприятна изненада! Мъж си купи закуска от пекарна „Ретро“ във Враца, намери в нея гаден бонус /снимки/

Неприятна изненада! Мъж си купи закуска от пекарна „Ретро“ във Враца, намери в нея гаден бонус /снимки/ Врачанин се натъкна на неприятна изненада в закуската си, научи агенция BulNews.
В редакцията на медията ни пристигна 44-годишен мъж. Пред наш репортер той разказа, че вчера си купил закуска от пекарна „Ретро“ в ж.к. „Дъбника“. Мъжът си взел пица калцоне, качил се в колата си и когато отхапал останал шашардисан – отвътре се показало парче тел. Човекът слязъл от автомобила и се върнал в обекта, където най-учтиво казал на жената какво се е случило.
„Показах ѝ какво съм намерил, а тя ми се скара и с остър тон отвърна, че днес правят „сума закуски“ и тя „няма как да гледа всяка една от тях“, разказва разочарованият мъж.
„Ям често от тази закусвалня. Намирал съм и преди неприятни изненади, като някой косъм, но досега не съм правил проблем. Хора сме и е възможно да се случи нещо подобно. Продавачката обаче, вместо да приеме културната забележка, която направих, ми се ококоли“, продължава разказа си човекът.
След неприятната случка мъжът е сигнализирал в Агенцията по безопасност на храните във Враца. От там явно са реагирали веднага, тъй като тази сутрин той отново посетил същия обект в Комплекса.
„Въпреки всичко днес отново отидох до пекарната, тъй като харесвам закуските там. Когато си поръчах, продавачката ми отвърна, че шефът ѝ е забранил да ми продава каквото и да било. Попитах защо, при положение, че съм клиент, но тя не ми отговори. Смятам, че след сигнала ми в БАБХ от там са взели своевременно мерки, което е довело до решението на собственика на пекарни „Ретро“ да не ми продават повече от техните тестени изделия“, коментира още врачанинът.
Той е категоричен, че след отношението, което е получил, няма да остави нещата така и ще се обърне и към Комисията за защита на потребителите.
„Нямах намерение да се заяждам или да правя проблем. След това отношение обаче и въпреки че отново се върнах, за да закупя закуска от там, ще направя каквото мога, за да се научат, че освен за качеството на храната, собствениците и персоналът в подобни обекти трябва да внимават и с поведението, което имат към клиентите си, благодарение на които печелят пари“, категоричен е мъжът.
31.01.2024, 11:18 часа
16007 6
Коментари

Само така! Трябва да се носи отговорност за Здравето

01.02.2024, 14:51 часа
Представете си да беше глътнал тази тел човека и айде перфорация на червата и ако не се усети навреме си умира, ако пък се усети и има късмет с лекарите и бумащината в здравето, ще е една тежка операция и я останал я не!

укье

31.01.2024, 17:12 часа
Много добре е направил човека като е подал сигнал до органите!За такива "бизнесмени" само това е реда.Яки глоби и никой да не купува от него тия боклуци!

31.01.2024, 15:49 часа
По скоро грешка е да опитваш да си коректен с прости и безотговорни хора, както и да им даваш втори и трети шанс. Това е криворазбрана коректност. Нормалното е всички да спрат да купуват от този обект и сигналите да са само до официалните институции.

Иван

31.01.2024, 14:50 часа
И на мен ми се е случвало все пак хора сме, върнах го показах върнаха ми парите, а не като курва да звъня и да се оплаквам

Тумбак

31.01.2024, 14:45 часа
Тъп врачански тумбак са ше ми ядеш уия като много знаеш

bbako

31.01.2024, 14:26 часа
kak moe qdete taq smrad, on si e vinoven che e tumbak i qde bokluci
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha