Внимание: Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

Внимание: Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“ Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция" на сайта си. Информацията на граничните власти за трафика по границите е към 6 часа.
На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин", „Оряхово" и „Кардам" на изход за товарни автомобили.
На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина" на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
По границата с Гърция трафикът е нормален на всички ГКПП. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград" и „Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.
Движението по границите със Северна Македония и Турция е нормално на всички ГКПП.
03.02.2024, 10:29 часа
1115 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha