Нямат спирачки! Вижте поредния джигит с БМВ във Враца, лети с над 200 км/ч. /снимки+видео/

Нямат спирачки! Вижте поредния джигит с БМВ във Враца, лети с над 200 км/ч. /снимки+видео/ Джигитите във Враца продължават да се множат, установи проверка на агенция BulNews. Изглежда подрастващите, а и не само, нямат страх от закона, та дори си мислят и че са над него.
Вече ви съобщихме за няколко младежи, които си позволяват не веднъж и два пъти да нарушават правилата за движение по пътищата, а някои от тях бяха и сериозно санкционирани.
Селекцията ни от джигити обаче продължава да расте и към групичката, която е горда от известността си заради BulNews, прибавяме още един.
В редакцията ни постъпи пореден сигнал за тарикат на 25 години, който буквално хвърчи из улиците на областния град, а скоростта, с която се движи, е в пъти над позволената максимална такава.
Мартин Петков е, най-вероятно, горд собственик на БМВ с регистрационен номер А 6029 НК. Според сигнала, стигнал до нас, той често качва видеа на сторита в профила си в инстаграм. На тях се вижда, че колата му почти лети в града с над 100 км/ч, а на излизане от областния център, скоростта минава дори 200 км/ч.
Негови познати коментират, че той е любител на високия адреналин, заради което е купил и мощното си БМВ. Хора от неговите среди смятат, че по този начин Мартин Петков или Близнака, както го наричат, придобива по-голямо самочувствие и печели уважението на по-малките от него, които, за съжаление, вървят по неговите стъпки.
Изглежда масово младежите във Враца не си дават сметка какво може да последва, шофирайки по този опасен начин. Публична тайна е, че дрифтенето в града и организирането на гонки от години тормозят врачани. Най-редовно натоварените булеварди като „Втори юни“, „Демокрация“, „Мито Орозов“ и „Васил Кънчов“, откъдето е и едното видео на Мартин, биват превръщани в писти. Джигите използват правите и равни отсечки, за да си мерят достойнствата, натискайки газта до ламарината, а след това се хвалят с видеа във фейсбук, инстаграм и Тик-Ток. 
Агенция BulNews призовава полицията да се самосезира и по този случай, докато не се е стигнало до инцидент, който може да бъде и с фатален край. Време е врачани да живеят спокойно и да не треперят, докато вървят пеша или шофират съвестно автомобилите си, че някой недорасъл ментално тарикат, ще ги зачисти на пътя.
От своя страна медията ни остава отворена за всякакви сигнали за нарушения и ще продължи да отразява проявите на всички, позволили си да нарушават спокойствието на местните, както и Закона за движение по пътищата.
Видеата можете да видите ТУК и ТУК.
07.02.2024, 08:50 часа
8727 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha