От последните минути! Мъж с „Мерцeдес“ се заби в учебен камион на натоварен булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Мъж с „Мерцeдес“ се заби в учебен камион на натоварен булевард във Враца /снимки/ „Мерцедес“ удари учебен камион във Враца, видя първо репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на бул. „Васил Кънчов“. Лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация се движел по улица „Спортна“, в посока натоварения булевард. Шофьорът стигнал до кръстовището, но не спрял на знак „Стоп“ и се ударил странично в учебен камион „Щаер“. Ударът е бил толкова силен, че голямата машина, която е собственост на известната автошкола „V drive“, се е завъртяла на пътя.
Камионът е бил управляван от курсист, който пътувал със своя инструктор. За щастие, вследствие на инцидента няма пострадали хора.
Материалните щети и по двете возила обаче са сериозни.
След катастрофата на мястото пристигнаха полиция и пожарна. Предстои огнеборците да почистят и измият пътя след зрелищния удар, а униформените да документират  случая.
Шофьорите да бъдат внимателни, тъй като движението в посока изхода на Враца е затруднено.
08.02.2024, 13:17 часа
7865 5
Коментари

У село

09.02.2024, 10:10 часа
Даже и магарето спираше на знак СТОП!

това е

08.02.2024, 14:11 часа
Станали са много катастрофи що има малоумници който се мислят за велики шофьори.

Руко

08.02.2024, 13:50 часа
Там положението с видимостта е лошо и се чака много докато се включиш в движението особено ако трябва да ходиш в посока към подлеза. Най-добре е това кръстовище да се премахне и там да стане еднопосочно само за към стадиона и алеите.

шофьор

08.02.2024, 13:44 часа
доста катастрофи станаха на това кръстовище
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha