Първо в BulNews! Кола помете жена в центъра на Враца, линейка хвърчи към болницата /снимки/

Първо в BulNews! Кола помете жена в центъра на Враца, линейка хвърчи към болницата /снимки/

Жена пострада, след като бе пометена от кола в центъра на Враца, видя отново преди всички репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на най-натоварената пешеходна пътека в града - на ул. “Кръстьо Българията”.
53-годишна жена вървяла по познатия на врачани “Пробив”, когато тръгнала да пресича пешеходната пътека и били блъсната от врачанско “Пежо”. Зад волана на колата седяла жена на около 40 години, а свидетели на катастрофата коментират, че ударът е бил толкова силен, че пешеходката се е прехвърлила през колата.
Веднага след инцидента на мястото пристигнаха линейка и две патрулки. Спешните медици прегледаха пострадалата, която има тежка травма на главата, и я откараха в съзнание към болницата за допълнителни изследвания.
Униформените започват процесуално-следствените действия и регулират трафика. Движението в идеалния център на Враца е силно затруднено, заради което препоръчваме на водачите на изберат друг маршрут и да шофират с повишено внимание заради лошото време.

13.02.2024, 19:46 часа
9543 3
Коментари

Глупаци

14.02.2024, 08:21 часа
Само да вмъкна че управата да вземе да направи малък наадлез с стълби че да винават клушарите а не колите да чакат говедата пешеходци да се точат като чирва. Враца е била и ще бъде и ще пребъде пълна само с амбицизни олигофрени които его им и наглос

Внимателно

13.02.2024, 21:31 часа
Дано се оправи жената. Там по принцип бавно трябва да се кара и винаги има пешеходци .Тази жена да внимава как кара друг път.

наблюдателен

13.02.2024, 20:32 часа
Пешеходците във Враца скачат ненадйно на пешеходните без да се съобразяват . че колата е на пешеходната вече . За този случай не знам как е но това са впечатленията ми. Полицията да обърне внимание и да глобява.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha