От полицията излязоха с официална информация за тежката катастрофа между Арчар и Добри дол

От полицията излязоха с официална информация за тежката катастрофа между Арчар и Добри дол От МВР излязоха с подробности за тежката катастрофа във Видинско.
Припомняме, че пътният инцидент стана вчера, а сигнал за него е подаден на тел. 112 в 15.35 часа. Обадилият се заявил, че катастрофата е станала между селата Арчар и Добри дол, а вследствие на жестокия сблъсък има пострадали хора.

Кошмарен вторник! Тежка катастрофа на пътя за Видин, режат смачканите ламарини, за да вадят ранени хора /снимка/

Към мястото незабавно били насочени екипи на полицията, пожарната и спешния център. При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че лек автомобил „Фолксваген Каравел“ с пловдивска регистрация, шофиран от 21-годишен от града на тепетата, се движил в посока Монтана. Изведнъж, при излизане от ляв завой, бусът навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в насрещно движещ се лек автомобил „Мерцедес“ с видинска регистрация. Колата била шофирана от 40-годишна видинчанка. Тя е пътувала сама и за щастие не е пострадала. Във „Фолксваген“-а пътували петима пътници – двама мъже и три жени. Пострадали са шофьорът и четирима от пътниците - мъж и три жени. 

След зверското меле във Видинско: Петима души са в болница със сериозни травми

Водачите на двете превозни средства били тествани с дрегер за наличие на алкохол, като пробите им са отрицателни. Двамата дали и проби за медицинско изследване. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
14.02.2024, 11:18 часа
4568 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha