Да паркираш по врачански! Наглец заряза таратайката си по неграмотен начин /снимки/

Да паркираш по врачански! Наглец заряза таратайката си по неграмотен начин /снимки/ Пореден наглец от Враца се включва в конкурса „Паркирам неграмотно“, научи агенция BulNews. В групата I see you КАТ-Враца (област) съвестен гражданин е качил снимки на лек автомобил „Форд“ с регистрационен номер ВР 5933 ВС. На кадрите се вижда, че колата е спряна на бул. „Втори юни“, край пожарната. От фотосите някой може да се обърка и да реши, че возилото е „паркирано“ от някой арабин, каквито обаче в града ни няма. Това ни навежда на мисълта, че шофьорът на старата кола или прекалено много е бързал за някъде, че да я зареже така, или пък дотолкова се разпростират възможностите му зад волана и давайки всичко от себе си, е успял да постигне само този резултат, който е безумен. 
Каквато и да е причината за по този начин троснатата кола обаче, това по никакъв начин не оправдава нейния водач. Освен, че тя заема цялата дясна лента в посока светофара на „Ахат“, предната ѝ част е стъпила на тротоара, което е всичко друго, но не и правилно паркиране.
Веднага под поста на човека започнаха да валят всякакви коментари. Повечето хора признават, че подобни гледки в района са чести и вече не им прави впечатление. Други пък се дразнят на селското изпълнение и са на мнение, че подобни гледки биха били нормални само за хора от провинцията.
15.02.2024, 08:50 часа
1870 1
Коментари

go6o

15.02.2024, 10:56 часа
Е оно нема как да си див сеянин и до оня ден да си връзвал каруцата под крушата и после да очакваме да имаш умения за шофиране на автомобил в градски условия. А па и оно тва е един автомобил та маане. Тоо курник сигурно там е угаснал и нема палене
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha