Този Див Северозапад! Пиян се показа от кола и размаха среден пръст на полицаи в Монтанско, арестуваха го

Този Див Северозапад! Пиян се показа от кола и размаха среден пръст на полицаи в Монтанско, арестуваха го Пиян мъж е арестуван, след като се показал от кола и показал среден пръст на полицаи, съобщават от полицията в Монтана. 
Грозната сцена се е разиграла около 15.30 часа вчера в село Дългоделци. 40-годишен местен жител се возел в кола, собственост и управлявана от младеж на 19 години от същото село. Минавайки покрай патрулен автомобил на полицията,в  който имало униформени служители, без никакъв повод и причина, пътникът решил да покаже отношението си към тях. Той се показал през прозореца и отправил неприлични жестове, насочени към полицейските служители в автомобила, изразявайки се в показване на среден пръст. 
При последвала проверка на колата е установено, че пътникът е в явно нетрезво състояние. Той лъхал на алкохол и имал неадекватно поведение. 
С действията си мъжът грубо е нарушил обществения ред и е предизвикал възмущение у служителите на МВР. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста в Лом. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство, като случаят ще бъде представен пред съда за вземане на отношение.
 
15.02.2024, 10:44 часа
2066 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha