С чужда жена: Наемодателка изпрати уличаващи снимки на съпругата на клиент

С чужда жена: Наемодателка изпрати уличаващи снимки на съпругата на клиент

Собственичка на къща, отдавана под наем, отмъсти на свой клиент заради оставен от него негативен коментар за престоя му в имота. Памела Фолър изпратила снимка на съпругата на мъжа - Шон Маки, която доказвала, че той е прекарал една нощ в къщата с друга жена. Причина за "студеното" отмъщение станал и отказът на клиента да плати такси, определени от Фолер, пише Fox News. Случаят е от Тенеси.
Маки е завел дело срещу наемодателката. Обвинява я в намеса в личния му живот, причиняване на емоционален стрес и нанесени вреди на брака му.
Според съдебния иск Маки е резервирал две нощувки в Мемфис за престой през септември 2022 г. В къщата, наета за 567 долара на вечер, можели да се настанят до 12 души, пише в иска до съда. Правилата на домакина обаче предвиждали да се пази тишина, да предостави пълен списък на гостите, дори те да не нощуват в къщата и да спазва определени условия за паркиране пред сградата. Били предвидени и солени глоби, ако на адреса бъде извикана полиция по каквато и да било причина.
След първата нощувка Фолър изпратила мейл до Маки, в който написала, че той е нарушил част от правилата. Съседи сигнализирали, че вдигал силен шум и псувал на паркинга. Последвала кореспонденция между двамата и собственичката настояла наемателят да напусне къщата незабавно.
„Много съжалявам, но вие нарушихте правилото за забрана на партита, смутихте съседите ми, ругаейки и крещейки на паркинга. Имате и неоторизирани гости”, написала наемодателката. Маки отрекъл обвиненията и напуснал квартирата на следващата сутрин. Той поискал да му бъдат възстановени малко над 500 долара - вероятно за платените, но неизползвани услуги. Оставил и негативен коментар за домакинята.
Твърди се, че Фолер, загрижена, че мнението на Маки ще застраши нейния статут на "супердомакин", започнала да го тормози. Заплашила със снимки на клиента си, придружен от непозната дама. Изпратила ги и на съпругата му в имейл с тема: Хубава чанта!", а в текста на писмото написала: "Много харесвам чантата Ви! Откъде я купихте?".

15.02.2024, 16:02 часа
930 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha