На вниманието на шофьорите: Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

На вниманието на шофьорите: Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“ Трафикът на товарни автомобили е интензивен на границите с Румъния, Турция и Сърбия, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР.
Границата с Румъния: Трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кардам", ГКПП "Видин", ГКПП" Оряхово" и ГКПП "Никопол" на изход за товарни автомобили.
Границата с Гърция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Границата със Сърбия: Трафикът е интензивен на ГКПП "Калотина" на изход за товарни автомобили.
На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Границата с Република Северна Македония: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Границата с Турция: Трафикът е интензивен на ГКПП "Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили.
18.02.2024, 10:14 часа
551 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha