Почна се! Коли и камиони масово карат в насрещното на скоростния път между Мездра и Ботевград /видео/

Почна се! Коли и камиони масово карат в насрещното на скоростния път между Мездра и Ботевград /видео/ Коли и камиони масово се движат в насрещното на скоростния път между Мездра и Ботевград, научи агенция BulNews. Сигналът за безумното шофиране бе изпратен в редакцията ни от шофьор, който пътувал за София около 7.30 часа тази сутрин.
Водачът е заснел видео между Мездра и Ребърково. На него се вижда, че в насрещното – за Враца, карат коли, микробус и цистерна, пътуващи в посока столицата. По думи на мъжа, малко преди Турския завой два ТИР-а, които се движели правилно към Враца, са щели да отнесат неправилно каращите возила. Цяло чудо е, че е избегната катастрофа, тъй като е почти сигурно, че тя е щяла да бъде фатален край.
Според шофьора, изпратил ни кадрите, объркването идва от некоректно поставените пътни знаци при Мездра, в посока София. Очевидно водачите не разбират къде да завият и влизат в насрещното, където продължават пътя си.
Пред наш репортер мъжът разказа, че толкова се е притеснил, като видял всичките автомобили от другата страна на пътя, пътуващи в неговата посока, че се замислил дали самият той се движи правилно, тъй като в неговата лента имало по-малко коли в посока София, отколкото в другата.
Видео може да видите ТУК и ТУК.
20.02.2024, 08:50 часа
9411 3
Коментари

Полицай

20.02.2024, 14:44 часа
Полицията не слага пътни знаци и не може полицаите да са пъдари на всяко кръстовище. Никой не търси сметка от АПИ. Те са стопаните на пътя.

Полицията

20.02.2024, 12:13 часа
Заети сме да едем банички в храстите, къв е проблема?

Ванко

20.02.2024, 10:50 часа
А полицията къде е и защо е на заплата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha