Мартин Божанов-Нотариуса давал бакшиши от по 400 лева

Мартин Божанов-Нотариуса давал бакшиши от по 400 лева Показно разстреляният от наемен убиец шеф на банда за имотни измами, рекет, сплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов-Нотариуса бил изключително суетно конте, разказват негови познати пред "България днес".
50-годишният мъж посещавал фризьор поне веднъж в седмицата и ходел два пъти на масаж на цялото тяло.
Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му правят масаж на скалпа. Дори само за него Божанов плащал поне 400 лева отгоре бакшиш. Той обичал да се облича и с маркови дрехи, но не набиващи се на очи, а доста по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с лукс ниво.
Според близките до Мартин Нотариуса той страдал от т.нар. Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал "плочки"-те си, като се хранел доста оскъдно. Негов пример бил Дейвид Бекъм. Британецът е символ на стила, харесван от много голяма част от днешните младежи, а 50-годишният мъж често обяснявал, че е млад по дух, на близките си.
22.02.2024, 16:21 часа
694 1
Коментари

Контето

22.02.2024, 23:12 часа
Е сега вече няма да е суетно конте, свършиха го во веки веков, или както казват във филмите" Прах при прахта, пръст при пръстта" Амин
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha