Предадоха на съд пастрок, развращавал 9-годишно момиче пред очите на майка му

Предадоха на съд пастрок, развращавал 9-годишно момиче пред очите на майка му Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат спрямо малолетно момиче. В съда е внесен обвинителен акт срещу  Г.В., на 54 години и жената, с която живее - Д. Д. на 43 г. 
Обвиняемата Д.Д. сама отглеждала дъщеря си, родена през 2007 г.
През 2016 г. в интернет сайт жената се запознала с Г.В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на различни места в България - в курорт Боровец, Кранево, Банско. По този начин целял и се сближил с майката и дъщерята.
В периода от юни 2016 г. до юли 2018 г. обвиняемият Г.В. извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.
В съучастие с майката на пострадалото момиче – обвиняемата Д.Д., обвиняемият склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол.
От страна на обвиняемия Г.В. престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата Д.Д. - чрез положение на надзор, в качеството й на майка и законен представител на малолетната.
Предстои делото да продължи в съда.
23.02.2024, 16:03 часа
492 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha