Малчугани от ДГ "Единство Творчество Красота" твориха заедно с родителите си /снимки/

Малчугани от ДГ "Единство Творчество Красота" твориха заедно с родителите си /снимки/ В ДГ „Единство Творчество Красота“ - Враца се проведоха дейности по НП „Хубаво е в детската градина“. В откритите педагогически практики участваха всички деца с активната подкрепа на своите родители. 
Малките „майстори“ от четвърта възрастова група използваха детско грънчарско колело и изработиха различни глинени съдове, като показаха завидни сръчности и декоративни знания за българското приложно изкуство. Малките „слънчица“ от втора „Б“ група изградиха чрез рисуване и апликиране на фантазни образи по примера на любими анимационни герои, които по-късно включиха в сюжетна композиция.
Умения за партньорство и сътрудничество показаха децата от първа и втора „Б“ възрастови групи в спортно – състезателните игри. Високите постижения се характеризират с увереност, висок спортен дух и емоционална удовлетвореност.
Учителите са мотивирани да прилагат иновативни и творчески решения за активно взаимодействие в образователно-възпитателния процес при активното сътрудничество с родителската общност.
28.02.2024, 09:27 часа
268 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha