Община Монтана дава 300 бона за нови тротоари в града

Община Монтана дава 300 бона за нови тротоари в града Община Монтана дава 300 000 лева за ремонт на тротоарите в града, научи агенция BulNews. За целта има обявена обществена поръчка. 
Основният проблем, който проектът си поставя за цел да преодолее, е лошото състояние на пътната инфраструктура. Зоните за движение по тротоарните алеи е амортизирана – има пукнатини и дупки по настилките, разрушени бордюри, а на места липсва тротоарна настилка.
Целта на настоящата процедура е да бъде избран изпълнител с професионална квалификация и практически опит в областта на изпълнението на текущи ремонти и изкърпване на пътна инфраструктура, на когото Община Монтана да възложи строително-ремонтните работи.
Те обхващат текущи ремонти и изкърпване на пътни участъци, включващи асфалтобетонови изкърпвания, частично преасфалтиране, преасфалтиране на тротоари, подмяна и повдигане на бордюри, подобряване на отводняването на територията на Монтана.
Срокът за извършване на строителните работи е 02.12.2024 г. и започва да тече от сключването на договора с избрания изпълнител.
Фирмите, искащи да участват в публичния подбор, могат да подават своите оферти до 8 март. 
 
29.02.2024, 08:40 часа
1737 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha