"Бдин" /Видин/ загуби с 2:3 от "Марица" в Пловдив

"Бдин" /Видин/ загуби с 2:3 от "Марица" в Пловдив "Бдин" /Видин/ загуби с 2:3 при гостуването си на "Марица" в Пловдив в мач от 23 кръг на Втора лига.
Двубоят започна отлично за домакините, като още при първата им атака Димо Бакалов посрещна избита топка и с хубав удар отбеляза красиво попадение за 1:0. Голът падна още в първата минута на срещата. Пловдивчани продължиха да са по-активни, търсейки втори гол. Гостите от Видин отвърнаха с един удар от разстояние, а в 15-ата минута нацелиха и греда, но от положение на засада. В 27-ата минута вратарят на "Бдин" Велко Маркович спаси страхотен удар на Веселин Марчев от около 25 метра. Малко по-късно Соломон Джеймс центрира, а Георги Трифонов засече с глава, но вратарят отново спаси. В 38-та минута Станислав Маламов сложи топката на главата на Стефан Попов, но Маркович улови удара на младия състезател. В 40-ата минута Джеймс центрира за Станислав Маламов, който насочи добре топката и покачи на 2:0. 
Втората част продължи с надмощие на пловдивчани, които изпуснаха няколко изгодни ситуации. Все пак в 60-ата минута Веселин Марчев изведе чудесно Димо Бакалов, който хладнокръвно реализира и с втория си гол в мача направи резултата класически. Две минути по-късно Цветомир Тодоров от пряк свободен удар намали на 3:1. В 66-та минута топката достигна до непокрития Александър Соколов, който с удар по земя отбеляза втори гол за "Бдин". До края на мача Свилен Щерев и Станислав Маламов имаха шансове пред себе си, Веселин Марчев също беше близо до попадение. Соколов от гостите имаше шанс с диагонален удар след заучено положение да изравни.
В този мач за "Бдин" играха: Велко Маркович, Стойчо Стойков, капитанът Калоян Цветков, Ивайло Иванов, заменен от Мартин Николов, Даниел Стоянов, Николай Цветков, Симеон Иванов, Александър Соколов, Цветомир Тодоров, Ливан Обисса, сменен от Де Соуса, Иван Аврамов, заменен от Винисиус Белоти. 
В следващия кръг "Бдин" е домакин на "Дунав" Русе. Мачът е в събота, 9 март, от 15:30 часа на стадион "Георги Бенковски". 
03.03.2024, 16:14 часа
307 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha