От последните минути! Кола се вряза в колона с военна техника край Враца /снимки/

От последните минути! Кола се вряза в колона с военна техника край Враца /снимки/ Кола се е врязала в колона камиони, превозващи военна техника край Враца, видя само репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на обходния път на града, на кръстовището с Криводолско шосе. Лек автомобил „Сеат“ се движел в посока Враца. Шофьорът обаче не спрял на знак „Стоп“ и се забил в един от колона с камиони, превозващи военна техника към Дубав мост 2. Всички те са с румънска регистрация и са обозначени със знака на НАТО.  
Колата се е забила в гумата на камиона. По него поражения няма, но автомобилът е със сериозни материални щети. За щастие, шофьорът не е пострадал. 
Конвоят е бил от 3 камиона. Останалите водачи са спрели на около 300 метра от мястото на сблъсъка и чакат колегата си, за да могат да продължат по пътя си.
На мястото има екип на полицията, който да документира случая. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като пробите им са отрицателни. Пристигна и пожарна, която да измие пътното платно. 
Колата вече е преместена, а след потеглянето на военния конвой се очаква в най-скоро време движението в района да бъде възстановено.  
 
11.03.2024, 19:59 часа
10990 6
Коментари

Дубав мост

12.03.2024, 14:10 часа
2

уфффф

12.03.2024, 11:49 часа
Е как може да виновно кръстовището,като тия тиквеници не спазват правилата за движение по пътищата!?Ма добре се е нахендрил!

Баце

12.03.2024, 08:07 часа
Кръстовище, като кръстовище, има си маркировка, знаци, шумоизвестяваща маркировка, кое не му е наред? Проблемът е в задкормилното устройство на МПС-тата!

Кръстовище убиец

12.03.2024, 08:03 часа
До като не се направи това кръстовище да стане кръгово или да му се сложи светофар, все така ще да е! Късмет, че човека е останал жив, че други го нямаха този късмет. Това е най-идиотското кръстовище+ лампи ослепяват шофьорите от отсрещната фабрика

Skromen мирянин

11.03.2024, 22:08 часа
Това кръстовище трябва официално да го прекръстят на "Кръстовището на идиотите".
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha