Във Вършец обсъждат нова наредба за управление на отпадъците

Във Вършец обсъждат нова наредба за управление на отпадъците Общинският съвет във Вършец кани на обществено обсъждане на проект за нова наредба за управление на отпадъците. 
"На основание чл. 22, ал.3 от Закон за управление на отпадъците, в качеството си на Председател на Общински съвет Вършец каня жителите и обществеността на община Вършец, представителите на НПО и бизнеса на обществено обсъждане на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Вършец.
Общественото обсъждане ще се проведе на 20.03.2024 г. /сряда/, от 17:00 часа, в заседателната зала на Общинска администрация – Вършец, с административен адрес град Вършец, бул. България № 10, ет. 4.
Настоящата покана ще бъде публикувана на официалния сайт на община Вършец, на информационното табло пред административната сграда на Общинска администрация – Вършец с адрес 3540 град Вършец, бул. България № 10, както и във Фейсбук страницата на Община Вършец.
Проекта на Наредбата, мотивите и частичната оценка на въздействието на наредба за управление на отпадъците на територията на община Вършец можете да се запознаете на официалния сайт на община Вършец, в секция „Общински съвет“, раздел „Проекти на нормативни актове“, както и на място, при провеждане на общественото обсъждане.
Очакваме Ви!", пише председателят на местния парламент Анатоли Димитров. 
15.03.2024, 14:24 часа
216 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha