Георги Свиленски: Борисов унижава и унищожава, той трябва да се извинява

Георги Свиленски: Борисов унижава и унищожава, той трябва да се извинява "Борисов унищожава партиите-партньори, той трябва да се извинява." Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски пред bTV.
"За съжаление, Борисов продължава да унижава и да унищожава политическите партии, негови партньори. Позволете да напомня, че с всеки, с който се е хванал да управлява Борисов - Патриотичен фронт, Реформаторски блок, Воля, днес ги няма на политическата сцена. Дотам води и ПП-ДБ. Докато тези хора не изчезнат от политическия обектив. Това можем да го кажем ние от БСП, защото за тези 15 години опити да бъдем въвлечени в такова управление, да бъдем използвани, да бъдем прегърнати от Борисов с външни и вътрешни фактори, оказващи влияние върху БСП, не се получи. И сме единствените, които запазихме нашата позиция срещу този модел на управление. Това е борбата в момента - за запазване модела на управление. Модел на кражби, на разпределение на постове. Не ги слушайте за какво се карат, станаха като детската градина: "Моля, другарко, извинете ни". Първо Бойко Борисов трябва да се извини на Мария Габриел, защото я употреби, защото я унижи. Трябва да се извини на тези три народни представителки, които участваха в преговорите - Деница Сачева, Рая Назарян, Теменужка Петкова, които използва по най-немъжкия начин", заяви Георги Свиленски.
Той нападна и двете страни от сглобката, използвайки и думите за "красивото лице на мафията", "близнаците Борисов и Пеевски" (по Николай Денков), "чупените бутилки и чаши". 
"Очакваме такива хора да управляват България? Разберете, тези хора не заслужават домоуправители на етажна собственост да бъдат. Ако са домоуправители, асансьорът няма да работи", каза Свиленски. 
20.03.2024, 14:51 часа
243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha