Обискираха къщите на рапъра Пъф Деди /видео/

Обискираха къщите на рапъра Пъф Деди /видео/ Обискираха къщи на рапъра Шон "Диди" Комбс, известен с псевдонима си Пъф Деди, който е в центъра на съдебни дела за трафик на хора и сексуално насилие.
Въоръжени агенти от Министерството на вътрешната сигурност влязоха в луксозни имоти на Източното и Западното крайбрежие на САЩ, като на видеозаписи се вижда как хеликоптери кръжат над тях.
"По-рано днес отдел "Разследване на националната сигурност" (HSI) в Ню Йорк извърши правоприлагащи действия като част от продължаващо разследване, с помощта на HSI в Лос Анджелис, HSI в Маями и нашите партньори от местните правоприлагащи органи", се казва в изявление, разпространено от американските медии.
Агенцията не потвърди целта на обиските, но множество медии в района на Лос Анджелис определиха луксозната резиденция в "Холмби Хилс" като свързана с Комбс. 
Изданието TMZ съобщи, че разполага с кадри от обиска на луксозен имот на брега на морето в Маями, свързан с Комбс. Няма незабавно официално потвърждение за това какво е предизвикало обиските.
Въпреки това те идват в момент, когато правният натиск върху рапъра се увеличава - срещу него са заведени поне четири съдебни дела, като обвиненията датират от десетилетия.
През декември една жена обвини Комбс в сексуално насилие, твърдейки, че той и други хора са я изнасилили групово, когато е била на 17 години. В съдебния иск се казва, че Комбс и други мъже са я дрогирали, преди да я изнасилят многократно.
Комбс категорично отрича всички обвинения срещу него.

26.03.2024, 10:53 часа
230 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha