Извънредно! € 50 000 обикалят около Съдебната палата във Враца, Емилио от „Екофрут“ иска свобода

Извънредно! € 50 000 обикалят около Съдебната палата във Враца, Емилио от „Екофрут“ иска свобода € 50 000 обикалят от няколко дни около Съдебната палата във Враца, съобщиха наблюдателни кибици за агенция BulNews.
Крупната сума е само на една ръка разстояние от прозорците на Окръжния съд и е изключително привлекателна.
Причината тези пари да се мотаят в този район е предстоящото заседание утре, на което ще се гледа мярката на скандално известния Емилио Емилов от „Екофрут“. 21-годишният врачанин е в следствения арест на затвора заради повдигнати обвинения за участието му в масов бой. За скандалния случай подробно съобщава само медията ни, докато за колегите от „Храма на обречените“ той не съществува.
Припомняме, че бандата на Емилио Емилов преби няколко човека на 8-ми срещу 9 март на централния площад във Враца.

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

Тежкият криминален инцидент предизвика не само общественото недоволство от самозабравилия се син на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков- Марчелата, но и събра на безпрецедентна среща кмета на града Калин Каменов, окръжния прокурор Владимир Сираков и директора на полицията Красимир Йончев.
През последните години Емилио Емилов често беше герой в различни криминални инциденти, но по необясними причини възмездието все му се разминаваше. Медията ни многократно описваше тези "подвизи", на които неизменно се появяваше могъщата фигура на баща му. Заради тази гласност Марчелата преследва съдебно BulNews, като в това си действие той неочаквано срещна подкрепа от едно корумпе от Районния съд.
Утре Окръжният съд трябва да гледа мярката на побеснелия Емилио Емилов и по тази причина около сградата обикалят едни €50 000. След заседанието ще стане ясно дали някой магистрат е отворил прозореца и прибрал безпризорната кешовица.
Марчелата е наел за защитник на сина си острието на врачанската адвокатура Светла Генова. Дамата е популярна в обществото с неприемливата си практика да влиза в кабинетите на съдиите и да им оказва нежен натиск. Дали и в този случай това е така, ще разберем след произнасянето на състава на Окръжния съд. Неговото решение ще бъде окончателно.
Досега по това досъдебно производство прокуратурата и Районният съд защитиха достойно правото и обществения интерес и не се поддадоха на нечовешкия натиск Емилио Емилов от „Екофрут“ да бъде освободен.
В сряда ще разберем дали един съдия от Окръжния съд е станал с €50 000 по-богат…
26.03.2024, 18:38 часа
8776 3
Коментари

Татко знае какво да направи

26.03.2024, 22:12 часа
Пак синчето ще управи с купюри по стотачки нови, новички еврачки тръгнали с бодри крачки към с.дебната палата. Викнете ура за свободата такива са ни тук правилата.

квоо

26.03.2024, 21:18 часа
Той не струва и 5евро не 50 000. Нооо, който ги вземе да пострада от тоз и той или близки.

Бако

26.03.2024, 19:26 часа
То се отнася не само до съдията а и до прокурора.Та веднага се сещам за един Росенчо.Хазарта му е в кръвта.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha