Браво на съда! Силата на правото победи силата на парите, Емилио от „Екофрут“ остава за постоянно в ареста

Браво на съда! Силата на правото победи силата на парите, Емилио от „Екофрут“ остава за постоянно в ареста Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението на Районен съд – Враца, с което спрямо четирима обвиняеми -  Ц. С., И. Б., И. С. и Е. М., е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от пресцентъра на институцията.
Врачанският окръжен съд остави без уважение внесените жалби от страна на обвиняемите и тяхната защита срещу определението на Районен съд – Враца. На Ц. С., И. Б., И. С. и Е. М. е повдигнато обвинение от Районна прокуратура – Враца за това, че на 9. март 2024 г., около 04.30 часа във Враца, на площад „Христо Ботев“, пред денонощен магазин, четиримата в съучастие, като съизвършители, са причинили телесни повреди на 3 лица, като деянието е извършено по хулигански подбуди, а за първите трима обвиняеми и след като са извършили умишлено друга средна телесна повреда, за която към момента не е постановена присъда.
Припомняме, че за тежкия криминален инцидент съобщи първо агенция BulNews, която единствена продължи да следи случая. Само нашата медия разкри, че зад тези инициали се крие бандата на Емилио Емилов. 21-годишният младеж е син на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков-Марчелата.

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

Въззивният съд прие, че е правилна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани до момента доказателства обосновават в достатъчна степен подозрението, че и четиримата обвиняеми са съпричастни към деянието, в което са обвинени. Според тройния състав на Врачанския окръжен съд, налице е и един от алтернативните рискове, изискуеми от закона за определянето на най-тежката мярка за неотклонение, а именно съществува реална опасност обвиняемите да извършат престъпление, ако им бъде наложена по-лека мярка за процесуална принуда. 
Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.
След приключването на днешното заседание в интерес на обективността трябва да бъде поздравен съдебният състав, начело с Веселка Иванова. Тази крехка на вид дама демонстрира силата на правото и издържа на натиска на близо 300 000 000 лева и не трепна!

Извънредно! € 50 000 обикалят около Съдебната палата във Враца, Емилио от „Екофрут“ иска свобода

След днешното решение може да си отдъхне и кметът на Враца Калин Каменов. След ареста на бандата на Емилио от „Екофрут“ в града няма нито едно сбиване или каквото и да е друго напрежение. Това е най-силното доказателство, че синът на Марчелата трябва да остане в затвора колкото може по-дълго.
Така на практика до началото на съдебния процес срещу биячите те ще останат зад решетките и ще имат достатъчно време да мислят как искат да продължи техният живот.
През това време почти сигурно разглезеният Емилио Емилов ще продължи да вика всеки ден линейка в ареста, заради уж високото му кръвно. За негово съжаление спешните медици са професионалисти и няма шанс да поддадат на неговите внушения, че има здравословни проблеми. Чакат го дълги месеци самотни вечери...
27.03.2024, 18:05 часа
11239 9
Коментари

Tirbushona

29.03.2024, 09:39 часа
Kak ne popadnaha na mene edin pat. Tolkowa sam gi tyrsil po ulicite ,shte gi eba i shte gi biq

Biroka

28.03.2024, 13:47 часа
Shte vi hvana cqlata banda i shte vi eba kato jeni. Taka ste namerili da biete Akademik Dakev, toi nqma edin boi v jivota si. Chete i pishe feiletoni. Elate w dubnika i shte vi chukam.

Botuneca

28.03.2024, 13:47 часа
На другите тлъсти капутчета кога ще видим дебилните личица

Сарпионов

28.03.2024, 13:01 часа
Бирок, ние сме другите, що? Некъв проблем ли има?

Biroka

28.03.2024, 08:31 часа
Ne se razbra koi sa drugite

zorro

27.03.2024, 22:01 часа
Завършен олигофрен, млад Ганьовец.

:D :D :D

27.03.2024, 21:42 часа
За газовата камера сте!!! :D :D :D

Бай Цено Боровански

27.03.2024, 21:28 часа
Ще го подържат малко и ще излезе. Ако се стигне дори до условна ще е чудо. Такива само свръх дозата ги застига. Купища пари и накрая си отгледал лайно ....

hahah

27.03.2024, 21:13 часа
За нищо не ставате тръбни плъхове неземни :D :D :D HZV'Srs
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha