Удивителните неща, които „Правило 34" обяснява за сексуалността

Удивителните неща, които „Правило 34" обяснява за сексуалността Според Urban Dictionary Правило 34 е „общоприето интернет правило, което гласи, че порнографията или сексуално свързаните материали съществуват за всяка възможна тема".
Накратко, Правило 34 обяснява човешката сексуалност.

1. То твърди, че човешката сексуална фантазия е неограничена
Правилото гласи, че всичко може да бъде еротизирано, може да бъде възбуждащо, може да бъде жизнеутвърждаващо. Това ни напомня, че всички идеи, които имаме за това какво е нормален секс, се отнасят за нас, а не за секса. Не обвинявайте секса за идеите си за секса.

2. Напомня ни какво точно е порнографията: библиотека от човешка еротика
Порнографията е празнуване на това как хората могат да развият еротичното си въображение - понякога по начини, които смущават околните. Въпреки това порнографията възхвалява еротичното въображение извън конкретното съдържание.

3. Не ни дава да забравяме, че хората не искат непременно да правят това, за което си фантазират
Секс с делфин? Секс с някого, който ще бъде осъден за кражба на хляб? Секс с тъща си по обяд на Таймс Скуеър? Тройка с Батман и Робин?

4. Също ни напомня за другата страна на монетата - че никой от нас не може да си представи цялата гама от човешка еротика
Това е нещо като гастроном, който пътува до далечна изолирана страна и открива, че там ядат нещо, което той никога не е смятал за храна - да речем, пържени червеи. Въпросът не е толкова, че гурманът иска да яде пържени червеи; по-скоро идеята, че има „храна", която той никога не е смятал за храна.

5. Всеки друг е различен от нас
Въпреки това правителства, религии и активисти се опитват да омаловажат почти всеки вид сексуалност, с изключение на версията, която те одобряват. Както биологът Мики Даймънд казва: „Природата обича разнообразието; за съжаление, обществото го мрази."
14.04.2024, 11:00 часа
686 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha