Бъдете предпазливи! 19-годишни пребиха и обраха двама врачани в един ден, полицията ги залови

Бъдете предпазливи! 19-годишни пребиха и обраха двама врачани в един ден, полицията ги залови 19-годишни пребиха и обраха двама врачани в един ден, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Към 19.15 часа на 4 април, на телефон 112 е било получено съобщение от жител на града под Околчица, който е заявил, че две непознати за него лица го нападнали, като го ударили в главата и отнели от владението му раница с мъжки портфейл, 400 лева, 5 паунда, лична и дебитна карта. 
Образувано е досъдебно производство.
Малко по-късно, апашите си набелязали нова жертва, и пребили и него с удари в главата и ритници в краката, като от потърпевшия също откраднали раница, в която имало дрехи и 700 лева. Пострадалият врачанин обаче подал сигналът на следващия ден.
Униформени незабавно провели издирвателни мероприятия, чрез които успели да открият агресорите - М.Ц. от село Зверино и М.Х от София, и двамата на 19 години. Същите са се придвижвали с БМВ и проследявали потърпевшите от столицата до Враца, където и извършили престъплението си. Няма информация за момента защо са били набелязали точно тези хора.
Бандитите са били задържани за срок до 24 часа. Привлечени са като обвиняеми и с постановление от дежурен прокурор, мярката им е удължена до 72 часа.
Работата по случаите продължава.
 
Снимката е илюстативна.
07.04.2024, 09:45 часа
4397 4
Коментари

кой е виновен за това

08.04.2024, 07:58 часа
Масово млади хора искат лесни и бързи пари за сметка на други хора, вместо да работят. Каква е тази държава ? Чий модел следват, на управляващите ли?

ha ha

07.04.2024, 12:12 часа
Дайте ги със снимка-да може който иска да ги напляска!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha