Като на кино! Зрелищна катастрофа в Монтанско, кола излетя по таван от пътя, друга изгоря като факла

Като на кино! Зрелищна катастрофа в Монтанско, кола излетя по таван от пътя, друга изгоря като факла Катастрофа, достойна за сцена от поредицата „Бързи и яростни“, е станала в Монтанско вчера. Две коли са се сблъскали, при което една е излетяла по таван от шосето, а другата се е запалила, съобщават отполицията . За щастие, като по чудо няма жертви и тежко ранени при произшествието. 
Зрелищният инцидент е станал около 19 часа снощи на третокласния път Видин-Монтана, в района на село Добри дол. 40-годишен шофьор, живеещ столицата, пътувал с лекия си автомобил „Фиат Пунто“ в посока Видин. При изкачване в наклон и навлизане в десен завой, мъжът загубил контрол над волана. Колата навлязла частично в лентата за насрещно движение и блъснала странично движещия се в обратна посока лек автомобил „Форд Куга“ със софийска регистрация, с водач на 58 г. от Видин. 
При сблъсъка „Форд“-ът продължил движението си и се блъснал вдясно извън платното за движение в мантинела, след което се преобърнал през таван на шосето. Вследствие на удара „Фиат“-ът пък се самозапалил и изгарял напълно.
На шофьорите на двата леки автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, като резултатите са отрицателни. На водача на лекия автомобил „Фиат Пунто“ е съставен акт. 
На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група и е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна.
15.04.2024, 11:52 часа
3986 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha