От последните минути! Мазало под надлеза при КАТ във Враца, гъмжи от линейки и полиция /снимки/

От последните минути! Мазало под надлеза при КАТ във Враца, гъмжи от линейки и полиция /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил “Хонда“ с врачанска регистрация не спрял на знак Стоп при слизане от моста и отнел предимството на лек автомобил „Ауди“ с монтанска регистрация. Германската кола идвала откъм военното поделение и била засечена точно под надлеза.
Последвал страшен удар, след който и двата автомобила са със сериозни материални щети.
Свидетели на катастрофата подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали две линейки и полиция. В момента спешните екипи оказват първа помощ на двамата шофьори, като по първоначална информация те са се разминали с леки наранявания, но са доста изплашени.
Виновникът за тежкия пътен инцидент е млада врачанка, която е шофирала японската кола. Водачът на монтанското „Ауди“ е млад мъж. Проверката с дрегер установи, че нито един от двамата не е употребил алкохол или упойващи вещества.
През следващите час-два се очаква натовареният булевард да остане затворен и в двете посоки. Пътуващите по този маршрут да изберат друго трасе, тъй по като „Васил Кънчов“ не може да се преминава.
16.04.2024, 19:37 часа
14428 2
Коментари

укье

17.04.2024, 08:22 часа
Като си купят книжка и вече са мислят за велики шофьориПълна дебилщина!

Бако

16.04.2024, 21:46 часа
Е кво толкова?Катаджиите ще се разходят пеша до там.Малко разходка ще им се отрази добре.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha