Обявиха старта на 22-ия конкурс за есе и илюстрация „Летене по Радичков”

Обявиха старта на 22-ия конкурс за есе и илюстрация „Летене по Радичков” Община Берковица, Регионално управление на образованието – Монтана, Профилирана гимназия „Д-р Иван Панов”- Берковица, издателска група „КЛЕТ” България, сдружение „Образование и културно наследство” и Българско училищно настоятелство - Берковица организират единадесети конкурс „Летене по Радичков” за есе и илюстрация.
Темата е „Хайде, удавнико, на добър час!...Все пак е по-добре да се удавим в океана, отколкото да се удавим на сушата!“ ("Ноев ковчег", Йордан Радичков)
В конкурса могат да участват ученици от 8 до 12 клас от областите Монтана, Враца, Видин, Ловеч и Плевен.
Условия на конкурса за есе: Обем до 2 страници, формат Times New Roman 12.
Условия на конкурса за илюстрация: Всеки участник има право да представи не повече от една рисунка – графика /черно-бяла или цветна/ с размер 35х50 см. Техника: молив, туш, тънкописец, акварел.
Всеки участник следва да напише трите си имена, училище, клас, адрес, телефон за връзка.
Творбите ще бъдат оценявани от професионално жури.
Крайният срок за изпращане на творбите е 08.05.2024 г. на адрес: 3500 гр. Берковица, ул. „Д-р Иван Панов“ №2, ПГ „Д-р Иван Панов“ или на e-mail: [email protected] .
Награждаването ще се проведе на Патронния празник на Профилирана гимназия „Д-р Иван Панов”, гр. Берковица на 11.05.2024 г.
Всички наградени ще получат грамота, книги от издателство „КЛЕТ“ България и парична награда от Община Берковица.
 
18.04.2024, 11:27 часа
194 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha