Насам, народе! Магазин „Дибо 23“ в Мездра празнува рожден ден, раздава много награди

Насам, народе! Магазин „Дибо 23“ в Мездра празнува рожден ден, раздава много награди Магазинът за турски стоки „Дибо 23“ в Мездра става на 1 година! По този повод, тази неделя собствениците ще зарадват многобройните си клиенти с подаръци и изненади!
Обектът, който се намира на улица „Хаджи Димитър“ №7, вече е добре познат на жителите на железничарския град, но от него пазаруват също така хора от София, Враца и целия Северозапад. Всеки, който го е посетил поне веднъж знае, че там може да намери висококачествени стоки на ниски цени, внесени директно от Турция. 
Магазинът предлага богат асортимент от перилни и почистващи препарати, млечни продукти, любимите турски лакомства, както и други изкушения от южната ни съседка. Единствено там хората от Северозапада могат да си закупят и брашната на вносителя evoo.bg, ползвани от известния кулинарен блогър Ваня Джорджевич. 
Но освен с качествените и достъпни стоки, собствениците на магазин „Дибо 23“ не спират да изненадват клиентите си и с разнообразни отстъпки, игри и промоции. По случай празника си, на 21 април (неделя) обектът ще зарадва всичките си посетители с вкусни изкушения и много подаръци. При покупка, клиентите ще могат да спечелят карта за отстъпка, както и предметни награди от асортимента на магазина. 
През цялата седмица до Великден предстоят и други изненади. В ход е конкурс за снимка на най-хубав козунак, по рецепта на Ваня Джордевич с продукти от evoo.bg, които можете да намерите в магазина. Всеки желаещ може да се включи до 5 май на страницата на търговския обект във фейсбук и да изпрати снимка на своя кулинарен шедьовър. Кадрите ще бъдат публикувани в социалната мрежа, а този с най-много реакции ще получи ваучер за пазаруване. Името на победителя и неговото произведение ще бъдат обявени лично от Ваня Джоржевич в нейния канал. 
Екипът на магазин „Дибо 23“ - Мездра благодари на всички свои клиенти за доверието!
 
19.04.2024, 08:30 часа
3529 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha