Згориград ще има нова канализация и водопровод

Згориград ще има нова канализация и водопровод Едно от най-големите села на Враца – Згориград ще бъде с нова канализация и с реконструирана водопроводна мрежа, съобщиха от общината в областния град. Днес бе подписано споразумението в регионалното министерство, с което се осигуряват 22 милиона лева за  реализирането на ключовия проект. 
Кметът Калин Каменов коментира, че успешното изпълнение на строително-ремонтните дейности ще преобрази изцяло врачанското село. „С моя екип ще продължим да търсим източници на финансиране, които приоритетно да бъдат инвестирани във възстановяване на пътна инфраструктура не само в града, но и в населените места”– добави още Каменов. 
Припомняме, че преди по-малко от месец бе подписано споразумението, с което се осигуряват близо 10 милиона лева за цялостния ремонт на уличната мрежа и тротоарите в квартал „Бистрец“.
23.04.2024, 15:18 часа
773 2
Коментари

V

25.04.2024, 17:25 часа
Обществената поръчка за инженеринг е в ход, а проектански екип вече разяснява, че поради голямата денивелация на терена не могат да се предвидят канализационни клонове за цялото село. Каквото задание, такова изпълнение.Поне да имаше някаква етапност!

3210

24.04.2024, 09:59 часа
За втори път екипа на К.К. изгражда канализация на селото.То не бяха разработки, то не бяха работни срещи в чужбина от представители на Община Враца. Високо ефективни квартални П.С. щяха да разрешат проблема на с. Згориград и с. Бели Извор, но уви..!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha