От последните минути! Пиян шофьор се заби в цистерна между Враца и Оряхово, линейка и пожарни летят към мястото /снимки/

От последните минути! Пиян шофьор се заби в цистерна между Враца и Оряхово, линейка и пожарни летят към мястото /снимки/ Кола с пиян шофьор се заби в цистерна на пътя между Враца и Оряхово, видя само репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути край Мраморен. „Пежо“ с варненска регистрация се ударило с висока скорост в задната част на цистерна „Мерцедес“, която превозвала мляко.
Колата била управлявана от мъж, който пътувал с жена си към Враца, тъй като трябвало да бъде настанен в хирургичното отделение на МБАЛ „Христо Ботев“.
След инцидента на мястото пристигнаха линейка, два екипа пожарникари, както и патрул на полицията.
Медици прегледаха мъжа, но той отказа да бъде транспортиран към спешното отделение на врачанската болница с линейката и заяви, че ще се придвижи до там със собствен превоз. 
Пристигналите на местопроизшествието полицаи изпробваха водача на колата за алкохол, при което дрегерът отчете положителен резултат.
Вследствие на произшествието лекият автомобил е със сериозни материални щети.
Заради катастрофата пътят беше затворен за кратко. Временно лентата в посока Враца е блокирана, като трафикът се осъществява с пропускателен режим само в тази за Оряхово.
02.05.2024, 09:09 часа
7936 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha