Безобразното паркиране във Враца няма край

Безобразното паркиране във Враца няма край Наглостта на врачанските шофьори е пословична и всеки ден се сблъскваме с все по-фрапиращи случаи. Но няма как да е по друг начин, тъй като и самите инструктори по кормуване явно смятат, че законът за движение по пътищата не е задължителен, нито дори препоръчителен.
Поредният пример за безобразно паркиране е от вчера по обяд на ул. „Кръстьо Българията“ срещу седалището на местна автошкола.  Вбесен врачанин изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg снимки, показващи безочието на шофьор от града. Колата е „Пежо“ и по думите на подателя на сигнала на въпросното място се паркира по този начин постоянно, въпреки че е забранено. Мъжът разказва, че всеки ден става свидетел на десетки паркирани по този начин коли пред учебния център „Петров Консулт“, като изключение не правят и учебните автомобили. Врачанинът е възмутен, защото така зарязан автомобилът е предпоставка за реализиране на катастрофа.
„Паркирането на мястото е забранено и всеки един шофьор би трябвало е наясно, че е в нарушение. Ако не е - то тогава е ясна причината за неспиращата война по пътищата в България и защо все повече хора губят животите си в катастрофи. Просто няма кой да научи хората да шофират и да спазват правилата за движение“, коментира мъжът.
22.10.2016, 08:31 часа
2498 1
Коментари

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
ей шибан педераст или курва евтина майката ви дееба в путката объсана хаха!кой ви даде книжка да му еба пичката лелина ще му откъснем тиквата като на яре ей идиоти рак ше ви попари по мъдете и путките ебола да ви умори нещастници ще ви обесим на хижата от ташаците на конника!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha