Готвят мащабен ремонт около спешния център във Враца

Готвят мащабен ремонт около спешния център във Враца Днес на извънредно заседание общинските съветници дадоха зелена светлина за мащабен ремонт на пространството около Центъра за спешна медицинска помощ. Местните сенатори се съгласиха единодушно да се изработи подробен устройствен план за регулация и застрояване около центъра. Молбата за смяната на предназначението на имота от публична в частна общинска собственост е изискване на Министерството на здравеопазването, което разглежда документите. Единствено тогава от многопрофилната болница „Христо Ботев“ и общината ще могат да кандидатстват за финансиране на проекта.
В него се предвижда обновяване на сградния фонд и оборудването в системата на спешната помощ, както и изграждане на прилежащата инфраструктура - навес за линейки, паркинг за посетители и цялостен ремонт на обслужваща улица.
След взетото решение теренът бе предоставен на Министерството на здравеопазването, на което му бе отстъпено правото на строеж.
17.01.2017, 16:51 часа
4075 5
Коментари

данчо пръча

28.05.2017, 18:30 часа
абе пасмина у мбал мършави педераси сириус елитком сити сот ще ви обесим на входа на враца нещастници пъдари!ще ви взривим как спите и ебете у бараката на диализата ше ви запалим живи бе панчев емиле дайте пари!бият ярмин и саид ей черен мамут просяк пъдар у мбал ще те затворим жив у моргата ей травестит!ще ви избушим отзад!къде е нафтата нема спирта!бегом у девене да духате на пачо носа!тошко скока ви еба в устата върна се на белкон да снима как ебете и спите !охрана от плешиви старци и цигани със сини венци хаха психари ще ви изколем като ярета!

Ротативката

28.05.2017, 18:30 часа
Уке Бузов, този келеш мастика ли е, мента ли е политическа проститутка. Нищо не става от такива, използват ги, вземат няколко хилядарки. Един апартамент в София, една кола и това е. Толкова. Този е идиот обаче, та може и нищо да не вземе. Олигофрен. Погледнете го, лис педерас, ама с власт.

EDI TAJANI

28.05.2017, 18:30 часа
Gotvat da palnat kasata na gerb prez opredelena firma. Kmete, sin na Purko kradeca ne sme balaci nie.

Бай Хуй

28.05.2017, 18:30 часа
Владо Мастката да не са го опънали герберите та се е скрил при мустакатия шмекер, боядисан комунист - синкьовец?

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
ей скопени педераси у мбал сириус сити сот елитком майка ви дееба в устата!пари на 4 месеца емиле панчев ще ви изкормим скоро отзад ще ви взривим с тротил на плаца!къде е нафтата 85 л кой изпи спирта?тошка ше ви ебе мамата ше снима как ебете и спите на спешния ей долни пъдари у мбал!ей пор мангал пъдар у мбал жив ще те одерем ще ти возим у катафалка ей авантаджия!рак ше те спари по топките и дробовете и пичи грип да те умори!ще ви лети карантията по плаца ей гейове у мбал ще ви еба путката лелина на всичките!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha