Бивш капитан на „Бдин” отдалечава „Локо”/Мз/ от спасителния бряг

Бивш капитан на „Бдин” отдалечава „Локо”/Мз/ от спасителния бряг С гол на Цветомир Тодоров „Спартак” надигра „Ботев”/Гълъбово/. Бившият капитан на „Бдин”, който от есента защитава екипа на плевенчани, се разписа още във 2-та минута. Тодоров /на снимката/ даде тон за успеха с 3:1, който увеличи шансовете на домакините за оставане в Б група. „Спартак” е директен съперник на „Локо”/Мз/ в битката за оцеляване във втория ешалон. С днешната си победа спартаклии избягаха с 5 точки на „железничарите”, които отстъпиха със същия резулта в Добрич. Единствената добра новина за мездренци е нулевото равенство на „Септември” у дома срещу „Нефтохимик”.  Тимът от Симитли изостава с 3 точки от „Локо”.
„Дунав” се укрепи на върха след 3:1 над „Банско”. Централният защитник Мартин Ковачев, играл в „А” група за врачанския „Ботев” отбеляза втория гол. Подгласникът „Поморие” направи 0:0 като гост на „Лудогорец 2”. „Пирин”/Разлог/ победи с 2:1 „Оборище”, за чиито тим игра друг врачанин Петър Альошев. Остава да се изиграят срещите: „Литекс 2” – „Созопол” и „Верея” – „Локо”/ГО/.
Води „Дунав” с 55 точки, пред „Поморие” с 48. На последните 4 места са тимовете на „Спатак” и „Добруджа” с по 25 точки, следвани от „Локо”/Мз/ с 20 и „Септември” със 17.
16.04.2016, 22:15 часа
478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha