Гарев недоволен от играта, треньорът на "Бдин" от резултата

Гарев недоволен от играта, треньорът на "Бдин" от резултата Двамата треньори не бяха очаровани от проверката "Ботев" - "Бдин", завършила 2:1. За по-малко от седмица двата тима изиграха 2 контроли при децата до 15 години, спечелени от врачани. През настоящия сезон "Ботев"/Вр/ и "Бдин" ще играят в елитната група до 15 години - Северозападна зона.
Наставникът на врачани Тодор Гарев /на снимката/ не бе доволен от играта. Рядко, спокоен човек като Гарев, може да бъде изкаран от кожата си. Неговите момчета обаче бяха на път да го направят. Гарев почти прегракна да вика по тях. Особено недоволен бе той от играта.
"Резултатът не ме интересува. Това е приятелски мач. Проблемът е, че не играхме никак добре. Не можехме да изнесем топката и да стигнем до противниковата врата. Халфовете, които са по-малки на години съвсем се загубиха по терена. Във Видин стояхме по-добре, но тук се изложихме. Има върху какво да работим. Особено се подразних от това, че моите футболисти не мислеха на терена и ритаха безцелно". Гарев очаква завръшането на няколко основни играчи, които още не са се включили към подготовката.
Треньорът на гостите от Видин Павел Павлов бе недоволен, но не от играта, а от загубата.
"Не заслужавахме да загубим. Паднахме в края, но като цяло играхме по-добре. Момчетата бележат ръст. Заслужавахме поне равен, но не ни стигна от всичко по малко - сили, качества и късмет". "Ботев" ще играе контрола с "Локомотив"/Мездра/ следващия петък. Шампионатът в елитната група до 15 години започва на 15 септември, а жребият още не е изтеглен.
26.08.2016, 18:21 часа
1040 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha