Хубави голове и 1:1 на дербито "Околчица" - "Скала"

Хубави голове и 1:1 на дербито "Околчица" - "Скала" Два хубави гола белязаха дербито "Околчица" - "Скала"/Зверино/ от 8 кръг на "А" ОФГ. Мачът завърши наравно 1:1, а головете паднаха в последната четвърт на 90-те минути. Срещата бе равностойна, изпълнена с борба, но без много голови положения.
В 65-та минута Денис Георгиев изведе гостите от Зверино напред. Ангел Петров проби отдясно и подаде на границата на пеналта, от където Георгиев с точен удар по земя вкара за 0:1. Домакините се върнаха в мача с ефектен шут на Иван Иванов. Мърдата изстреля истинска бомба от ляво на границата на наказателното поле и заби топката в сглобката за 1:1. До края гостите на два пъти имаха претенции за дузпи за нарушения срещу Ангел Петров и Денис Георгиев, но реферът Емил Тодоров не отсъди нищо.
"Околчица" записа първо равенство, а "Скала" показа сериозни амбиции с положителен резултат срещу сериозен съперник. Зверинчани вече имат 17 точки и са втори, а "Околчица" с една по-малко трети. 
В следващия кръг и на двата съперника предстоят тежки срещи. "Скала" приема в Зверино "Локо"/Мз/ в най-интересния мач, а "Околчица" гостува на "Дунав"/Селановци/. 
16.10.2016, 13:41 часа
861 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha