Врачанска му работа: Наглец спря на тротоар и заяви „Аз съм полицай“!

Врачанска му работа: Наглец спря на тротоар и заяви „Аз съм полицай“! Любопитна снимка пристигна в рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews.bg. Редовна читателка на хитовата ни медия е възмутена от постъпката на мъж, който вчера около обед спрял на тротоара на бул. „Христо Ботев“ във Враца и невъзмутимо заключил автомобила си.
На забележката на минаваща оттам по същото време майка с детска количка, че нарушава правилата и тя няма как да използва тротоара, наглецът отговорил, че е от ДАТО и има право да спира където си иска.
Жената се амбицирала и проверила кой е този човек, който с такава лекота си позволява да гази законите. Оказало се, че той наистина е полицай и според нея се казва Пламен Валериев. Читателката ни любезно пита да не би шефът на районното управление Георги Митов тихомълком да е променил правилата на закона за движение по пътищата на България?
21.10.2016, 13:45 часа
8072 2
Коментари

Здравка

28.05.2017, 18:30 часа
Само да попитам уважаваната Ви медия - защо не публикувате името на редовната Ви "читателка"??? "Тя" ли Ви написа статийката? От къде сте сигурни, че всичко това е истина? И за в бъдеще.....не се доверявайте сляпо на "Нея"!

Здравка

28.05.2017, 18:30 часа
Като махате коментарите, махнете и тъпата, поръчана публикация.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha