"Монтана" тръгна към Разград с 23 футболисти

"Монтана" тръгна към Разград с 23 футболисти Трима юноши включи в разширения състав на "Монтана" за предстоящата 1/8 финална среща от турнира за Купата на България с "Лудогорец" ст. треньорът на "Монтана" Атанас Джамбазки. Това са защитникът Марио Благоев и нападателите Александър Веселинов (на снимката) и Борислав Дамянов. Други трима пък не успяха да се възстановят от измъчващите ги контузии и останаха у дома. Това са левият бек Раиф Мурадов, офанзивният полузащитник Андреас Васев и бразилският нападател Данило Соуса Монис-Бала.
Отборът на "Монтана" замина днес за Разград с група от 23 футболисти и тази вечер ще направи една тренировка на „Лудогорец арена”. След нея наставникът на монтанци ще обяви на кои 18 ще може да разчита за утрешния мач.
Очаква си почивка да получат Иван Михов, Гийерме да Соуса-Шоко и Маркос Маркиньос, които са почти неизменни титуляри в срещите от първенството. Извън групата може да останат и футболисти, които висят с по три жълти картона като Антон Полюткин и Фернандо Силва. Шанс за изява ще бъде даден на футболисти, които рядко играя в срещите от първенството. 
„Зa нас първенството е важно, а този турнир не е приоритет. Това не означава обаче, че ще излезем да отбием номера. Ще пусна в игра футболисти с малко игрови минути, за да видя на кого от тях ще мога да разчитам за в бъдеще”, заяви Атанас Джамбазки. 
Групата на "Монтана" за мача с "Лудогорец":
вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;
защитници: Иван Михов, Тихомир Трифонов, Антон Полюткин, Гийерме да Соуса-Шоко, Марио Благоев, Христос Кондохристос, Юлиян Чапаев, Диарасоуба Бамба;
полузащитници: Георги Коруджиев, Николай Чипев, Даниел Генов, Иван Иванов, Маркос Маркиньос, Костадин Дяков;
нападатели: Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Петър Атанасов, Александър Веселинов, Фернандо да Силва, Стивън Петков, Борислав Дамянов.
ст. треньор: Атанас Джамбазки.
Главен съдия:Георги Давидов.
Асистенти:Георги Дойнов, Пламен Хинков.
Четвърти съдия: Драгомир Драганов.
Съдийски наблюдател: Кольо Данев.
Контузени: Раиф Мурадов,Андреас Васев, Данило Соуса Монис-Бала.
Наказани: няма.
Стадион: „Лудогорец арена”в Раград-5 лева билета.
на 25 октомври от 20 часа,.
24.10.2016, 16:10 часа
935 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha