Калин Каменов: Водният цикъл е виновен за престъпленията във Врачанско

Калин Каменов: Водният цикъл е виновен за престъпленията във Врачанско На вчерашната сесия на общинският съвет кметът на Враца Калин Каменов стигна до генералния извод, че водният цикъл в града е виновен за престъпността.
Причината за подобен анализ на криминалната обстановка бе предложение за засилване на сигурността в малките населени места от сенаторът Валери Стаменов. Отговорът на кмета бе, че парите за създаване на ново общинско звено за самоохрана отивали за довършването на водния цикъл на града. Изводът му остави голяма част от съветниците в изумление.
„Ако работата по водния цикъл не беше в такова катастрофално състояние и не се налагаше фазиране на проекта, то финансовият ресурс от 200 000 лева, който се отделя за звеното за обслужване на цикъла, можеше и щеше да бъде използван за създаване на общинско звено за самоохрана. По този начин до голяма степен би се решил проблема с битовата престъпност в по-малките населени места. За съжаление ни се налага да покриваме непредвидени разходи, с които спокойно можеше да осигурим част от предвидените в нашата стратегия дейности“, заяви Каменов.
Каменов посочи, че според справка на МВР от април до сега в селата са извършени 105 специализирани полицейски операции, а регистрираните престъпления са намалели с 10%. Инсталирани са камери за видеонаблюдение, които са свързвани с полицията. Повеждат се акции за залавяне на дрифтаджиите, каруците и други нарушители.
Стаменов не остана доволен от обясненията на Каменов и заяви, че не е питал за подобни справки, а от отговора му ставало ясно, че „това, което трябва да се направи, засега не е направено“.
30.11.2016, 08:40 часа
6109 15
Коментари

Гражданин на Враца

28.05.2017, 18:30 часа
Стига сме го плюли този кмет, трябва да се гордеем с него, по-некадърен от него няма в цялата държава!

Кака Кури

28.05.2017, 18:30 часа
Ще побъркам Мастиката и Ротативката. Жените им няма да ги познаят. Владче, покажи как пушиш с дупенце, не се притеснявай. Да не те изложа ще замълча.

няколко дебили се плюнчат неуморно

28.05.2017, 18:30 часа
Едни и същи не успели избиратели на "независимия" Колчо Иванов простеят под всяка дописка за кмета. Повечето от тези няколко недорасляци пишат от един и същи адрес, но с различни имена, за да имитират масовост. Не че някой им се връзва на простотиите. Затова и не пишат, че сегашния партиен секретар на БСП- Враца Колето Иванов в качеството си на кмет държа Враца разкопана 4 години, като опоска до стотинка парите за водния цикъл, без да го преполови дори и врачани му биха шута на изборите!

bozata

28.05.2017, 18:30 часа
kmete,vtsera dadoh na brat ti 50lv.,s obeshtanieto ti da mi gi varnesh,koga da doida v obshtinata

Вачо Ротативката

28.05.2017, 18:30 часа
Двамата с Владко Мастиката си пием сега. После ще ходим по спортиски. Да щипкаме стегнати дупенца.

ДЕДОВ ЗА КЛАНИ

28.05.2017, 18:30 часа
ЕЙЙЙ ОТ КЪДЕ ГО ИЗКОПАХА ТОЯ ДЕБИЛ БЕ ТОЯ Е ПО ТЪП ОТ НАРКОТИЗИРАНИЯ СИ БРАТ ДАЖЕ!!!

УХАА НАГЛОСТ ЛИ Е

28.05.2017, 18:30 часа
До Браво 30.11.2016, 11:57 часа- И какво му е успешното на този т.н. кмет? успешно ви назначи на хранилка , успешно точи пари от общината , успешно дава поръчки с/у комисионни, успешно управлява водния цикъл/тук резултатите са видими/ - разкопан и запустен целия град. успешно направи обещаните инвестиции в спорта и в частност ДЮШ . ООО ДА УСПЕШНО НАПРАВИ КРЪГОВОТО ЗА 1/2 ГОД. ТА МАЛИНКА КАТО СЕ ДУПИ НА ПРОЗОРЕЦА ДА И Е ХУБАВО

Браво

28.05.2017, 18:30 часа
Браво на кмета един от най-успешните от доста години насам !

Боци

28.05.2017, 18:30 часа
Добре си екипиран Кмете взимай Контрольра /Нерезов/ и бегайте да чистите снег, за друго не ставате, поне се поизпотете заедно с хората от БКС ,свършете некаква работа, вземате заплата от наш гръб! Навън е пързалка, стрите хора млеко не могат да си купят, изкарай и Мастиката и Румен Главоча пият по цял ден и не усещат студ, а Пунта Мара да чисти висулки, с тоя ръст не е проблем,иначе цял ден се натискат с юриста Генко! Изкарай и други хранитутковци белкем забележим "видими резултати"!

пешо

28.05.2017, 18:30 часа
какво общинско звено за самоохрана бе ДЕБИЛ, тая полиция за какъв х.. е или искате да направите още една дирекция в общината да назначите още благоевградчани и др. х..ве на хранилката , ама ние сме си виновни ,че ви търпим , нека ни е..т!!!!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha