"Ботев" /Враца/ започна зимната си подготовка /снимки/

"Ботев" /Враца/ започна зимната си подготовка /снимки/ С официална пресконференция старши треньорът на "Ботев" /Враца/ Сашо Ангелов стартира зимната подготовка на отбора. Преди началото на първата тренировка за годината наставникът на врачани представи и новите хора в екипа си. Това са Илиян Василев, който ще е треньор на вратарите, Ивайло Димитров и Христо Митов, който отново се завръща към футбола и ще пази за врачани. На пресконференцията присъстваше и кметът на Враца Калин Каменов.
Наставникът на "Ботев" представи и списък с футболисти, които ще започнат подготовката, но заяви, че само ако се представят добре ще останат в отбора. Новите в отбора са Иво Харизанов и Мариян Иванов, които са били под негово ръководство в "Локо" /Г. Оряховица/, Иван Иванов /бивш играч на "Монтана"/, Спас Георгиев от "Дунав" /Русе/, Светльо Диков и завръщащите се в отбора Цветан Версанов, Милен Василев и Николай Маринов.
"Ще работим максимум с 20 човека. Остават 13 мача до края на сезона. Никой не е сугурен, имат 40 дни да се докажат", заяви Сашо Ангелов.
На 23 януари врачани заминават на 10-дневен подготвителен лагер в Сандански, където ще изиграят 3 от 8-те контроли на отбора.
След пресконференцията започна и първата тренировка на "Ботев" /Враца/, която беше отлагана два пъти заради лошото време.
13.01.2017, 16:16 часа
1937 1
Коментари

toko

28.05.2017, 18:30 часа
Момчета,Сашо....Желая ВИ УСПЕХ,ЗДРАВЕ и никакви контузий. ИГРАЙТЕ ДОБРЕ,пък каквото стане.Забавлявайте се...и ще стане.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha