"Кариана" се завърна от лагера в Сандански

"Кариана" се завърна от лагера в Сандански "Кариана" се завърна от лагер в Сандански. Доволен ли е от свършеното там, попитахме треньорът на ерданчани Георги Владимиров: "Мога да кажа, че лагера беше ползотворен. Изиграхме четири контроли с добри съперници. На този етап от подготовката съм доволен от старанието на момчетата, а на моменти и от играта. Още не сме готови физически и тактически, но имаме още контроли за да се подготвим. Имаме о още контроли."
"Петър Димитрове много опитен футболист с опит в професионалния футбол и с добра визитка. мисля, че ще помогне и ще вдигне класата на отбора. Също добре се включи Емануил Петров, който бе на пробен период, но сега октава в отбора. доволен съм от всички момчета, няма да ги изброявам, като имена. Просто съм доволен от старанието им и влагането в мачовете."   
"Кариана" продължава с контролите на родна земя. Първата е в събота у дома срещу "Балкан" /Ботевград/. Срещата е от 14.30 часа на терена с изкуствена настилка в Ерден.
"Имаме запланувани още четири контроли. Ще играем и с "Бдин". Това е последната контрола и ще играем там. Причината е, че първият ни мач от сезона е на вън в Кнежа и искаме да гостуваме за да се подготвим и да видим какво ни предстои", каза Георги Владимиров.
09.02.2017, 15:56 часа
896 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha