Разочарование! Димитър Гъндев не успя да стане областен на Враца, но докопа мястото на негов заместник

Разочарование! Димитър Гъндев не успя да стане областен на Враца, но докопа мястото на негов заместник Димитър Гъндев не успя да се класира за областен управител на Враца, но все пак докопа мястото на негов заместник, научи информационна агенция BulNews.bg. Неговото назначение на този пост се коментираше още преди да стане ясно, че Момчил Младенов ще поеме щафетата от Малина Николова. Заповедта на премиера Герджиков е от миналия петък.
Припомняме, че Димитър Гъндев беше управител на "Тролейбусен транспорт", председател на Общински съвет Враца и народен представител. След това дълги години изпадна зад борда и сега е реанимиран благодарение на свирепото лобиране в негова полза от Кирил Добрев.
20.02.2017, 14:27 часа
8899 26
Коментари

Ибро Лолов

28.05.2017, 18:30 часа
Тоя който се пише Иван Божинов 25 г депутат го бърка с брат му Георги Божинов. Виждате ли какви загубеняци са троловете на ГРОБ. Не знаят какво пишат, камо ли пък и да е истина. Глупаци сте всички от ГРОБ разбрахте ли????

врачнка

28.05.2017, 18:30 часа
Бог да пази Враца! Откъде изпълзяха тия мишоци? НДСВ и БСП - честни избори - несъвместимо ?! Боже, Боже ....опази ни от тая крадлива и негодна сволоч

Иван Божинов 25 годишен депутат

28.05.2017, 18:30 часа
Е такова излагане на БСП вече е върха. Тоя малоумен, тъп, корумпиран влах точно ще оправи и Враца и цялата област. Тоя е некадърен да раздели една кофа трици на три магарици. Да Ви е честито! Пак гласувайте за БЕЕЕ...СЕЕЕ...ПЕЕЕ!

Промяна

28.05.2017, 18:30 часа
Сега си направете извод каква е била предната заместник губернаторка та я сменя изпечен политически играч. Идва времето на политиците с история а еднодневките заминават на боклука.

ТОЗИ Е ИЗКУФЯЛ

28.05.2017, 18:30 часа
Е ТОЛКОВА ЛИ НЯМА МЛАДИ, ОБРАЗОВАНИ, КАДЪРНИ ХОРА, ТА ДОРИ ДА СА И ОТ БСП, В ТОЗИ ГРАД, В КОЙТО БЕЗРАБОТИЦАТА Е ПОЧТИ "НУЛЕВА", ТА СЕ НАЗНАЧАВАТ ИЗКУФЕЛИ ПЕНСИОНЕРИ КАТО НЕКАДЪРНИКА ГЪНДЕВ? ТОЗ И КОЗИТЕ НА СЕЛО НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОВЕРИШ, ЗАЩОТО Е ТЪП КОМУНИСТ. КАКВА РАБОТА МОЖЕ ДА ВЪРШИ, ОСВЕН ДА БРЪЩОЛЕВИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЦЯЛ ДЕН, ЗА ДА ГО ЗАБОЛИ ЧОВЕК ГЛАВАТА И СЕ ХВАЛИ КАКЪВ "ВЕЛИК" КАПАЦИТЕТ Е. ПОЗОР Е ЗА ВРАЦА, ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ТОЛКОВА НЕСПОСОБНИ НЕКАДЪРНИЦИ И СМЕШНИЦИ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ... В ТАЗИ ОБЛАСТНА НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРЯТ НАЙ-НАКРАЯ ГРАМОТНИ ХОРА С ЖЕЛАНИЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ПОЗИТИВНО, ГРАДИВНО И ЗАПОМНЯЩО СЕ ЗА ВРАЦА, КАТО ЧЕ ЛИ ГИ ИЗБИРАТ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ПО-ГОЛЯМ МАЛОУМНИК И АЙДУК ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СИ КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ АНТОНИО-ПЕПА ВЛАДИМИРОВА-ЦВЕТКА ТЕОФИЛОВА-ВЕНЦИ КЛЕКАТА-БАНЧЕВ-ДАКОВ-МАЛИНА-ИРИНА-КОМИТСКИ, А СЕГА И гЪнДеВ-Е ПРАВ Е СЛАВИ-НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!

бако

28.05.2017, 18:30 часа
е те тия партиини комбинатори ще гарантират "честни избори"

Питай

28.05.2017, 18:30 часа
Браво

има ли значение

28.05.2017, 18:30 часа
По всичко личи, че 105-годишната Хана Герджикова е с пъти в повече разум от този на племенника си....божееее до кога ще ги търпим????

погнусен

28.05.2017, 18:30 часа
Повдига ми се направо, по-гнусно нещо едва ли можеше да сътворят господата "служебни"

Независимото служебно правителство

28.05.2017, 18:30 часа
Един жълт меринджей, изгонен от БКС поради некадърност, заедно със стара комунистическа кримка ще управляват областта :) Напрактика понижените ги повишиха,а изгонените другари ги реанимираха. С две думи трябва да вземем пример от румънците как се вади държава от лапите на олигарсите и как се отстояват правата на народа! p.s След Малинка и Банчев,и Венци-клеката,това беше нормалния завършек на една пропадаща област
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha