Жена се хлъзна по позната схема на алоизмамници

Жена се хлъзна по позната схема на алоизмамници Жена от Врачанско е била излъгана по позната схема на алоизмамници, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера 68-годишна жена от врачанското село Руска Бела се оплакала в полицията, че около 10.30 часа на домашния й телефон е получила обаждане от жена, пострадала при катастрофа. Възрастната жена осъзнавайки, че е цел на телефонни измамници, затворила телефона. Минути след това на същия телефон получила обаждане от мъж, представил се за  служител от МВР, който поискал номера на мобилния й телефон, като непосредствено след това й позвънил и обяснил, че са по следите на телефонни измамници, да изпълнява техните указания за да помогне за залавянето им. Жената събрала наличните в къщата си пари- 560 лв., които оставила на външна порта на къщата си. Около 12.30 часа непознат мъж взел парите. Образувано е досъдебно производство.
Заради зачестелите случаи на измамени врачани от полицията са започнали информационна кампания в училищата и селата в обалстта.
23.02.2017, 10:49 часа
1042 1
Коментари

ВРАЧАНИН

28.05.2017, 18:30 часа
Информационна кампания в училищата!!!!В кой клас е тази жена???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha