Без дебати! Отново приеха актуализацията на бюджета на Враца

Без дебати! Отново приеха актуализацията на бюджета на Враца Мнозинството в общинския съвет на Враца не се съобрази с ветото на областния управител Момчил Младенов и преповтори решението си за актуализацията на бюджет 2017. Вносителя на докладната зам.-председателят на Обс Владимир Христов поясни, че с връщането на решението областният управител не е целял да се заяжда, но така е блокирал за изпълнение редица дейности на местната управа.
Без дебати и разисквания съветниците гласуваха с 23 гласа „за“, 0 „против“, а 10 се въздържаха за актуализацията на бюджета и тя бе повторно приета. Въздържалите се 10 съветника са Борислав Банчев, Валери Стаменов, Диляна Давидкова, Иван Иванов, Иванка Дуарте, Мария Петрова, Павлин Петров, Пламен Ганецовски, Светлин Герасимов и Стефка Кузманова.
28.02.2017, 12:34 часа
1029 2
Коментари

ПУНТА МАРТА

28.05.2017, 18:30 часа
БИВШАТА БЮДЖЕТАРКА НА ГРОБ МАЦА НА ФОТОТО СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА, ТАКА Е ПОСАВЕТВАЛА ШЕФШЕТО СИ. НАКЛЕПАЛА Е СТАРИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ГРОБ И СЕГА Е НЕЗАВИСИМА. ЧАКА ГРОБ ДА СЕ ВАРНЕ И ДА СЕДНЕ В СТОЛА НА МИРКО КРИВОДОЛСКИЯ.

Мълния

28.05.2017, 18:30 часа
Ненужни пеперудени душици. Малката булка гледа , така все есдно всеки момент ще напълни гащите, Мастиката си е олигофрен. ГРОБ бавно погребват града.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha