ВиК раздаде награди на малки врачански художници

ВиК раздаде награди на малки врачански художници ВиК Враца раздаде куп награди на малки художници от Врачанско, които се включиха в конкурса за детска рисунка „Водата - извор на живот“, който се провежда за втора поредна година.
Церемонията се състоя в сградата на регионалното управление по образованието, а наградите бяха връчени лично от управителя на ВиК-Враца Ангел Престойски. Той поздрави учениците за прекрасните творби и ги насърчи да помнят колко ценен ресурс е водата, за да я пестим и пазим чиста. Престойски пожела всяка година да има толкова голям интерес към темата за значението на водата в нашия свят.
Първо място в областния конкурс за рисунки завоюва третокласничката Ния Панова от ОУ „Цанко Церковски“ - Мизия. Малката художничка получи награда таблет. Второ място бе присъдено на Тодор Тодоров от втори клас в СУ „Николай Войводов“ - Враца, който получи електронен четец. Третата награда – специален комплект по рисуване пък грабна четвъртокласничката Стефани Стоянова от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - Козлодуй. На други шест малки художници бяха раздадени поощрителни награди – енциклопедии, с които да опознаят света.
22.03.2017, 14:52 часа
1520 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha