Юношите на СУ "Иван Вазов" /Мездра/ се класираха за финала на областното по футбол

Юношите на СУ "Иван Вазов" /Мездра/ се класираха за финала на областното по футбол Футболният отбор на Средно училище "Иван Вазов" /Мездра/ за юноши 11-ти - 12-ти клас се класира за финала на областното първенство от Ученическите спортни игри 2017. В полуфиналите на междушколската надпревара тимът на мездренската гимназия победи с 4:2 формацията на Професионалната агротехническа гимназия "Никола Йонков Вапцаров" /Бала Слатина/. Хеттрик реализира Иван Ерменков, един гол добави Марио Илиевски. 
На финала възпитаниците на преподавателя по от преподавателя по физическо възпитание и спорт Христо Иванов ще срещнат представителя на община Козлодуй. 
При най-малките /5-ти - 7-ми клас/ отборът на СУ "Иван Вазов" /Мездра/ заryби от ОУ "Св. Климент Охридски" /Бяла Слатина/ с 1:3 и отпадна от надпреварата. Почетното попадение за мездренския тим отбеляза Иван Аспарухов- младши. 
В другата среща представителят на община Козлодуй спечели служебно срещу този на Борован с 3:0 и се класира за финала, където ще се изправи срещу белослатенчани. 

22.03.2017, 15:50 часа
294 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha