Областният управител на Враца посрещна министъра на вътрешните работи

Областният управител на Враца посрещна министъра на вътрешните работи Областният управител на Враца Момчил Младенов, директорът на Областната дирекция на МВР-Враца Димитър Газибарски и административият ръководител на Окръжна прокуратура-Враца Десислав Начков посрещнаха Министъра на вътрешните работи Пламен Узунов. Днес Министър Узунов връчи ключовете на седем нови патрулни автомобила на врачанската областна дирекция.
При пристигането на министъра пред сградата на дирекцията Димитър Газибарски рапортува за обстановката в областта.
След това Пламен Узунов поздрави служителите на реда за добрата им работа.
„Това е само част от оборудването, което държавата в лицето на МВР осигурява за нуждите на пътния контрол в областния град. Използвам случая да проведа и кратко съвещание със служителите на полицията във Враца. На него ще обсъдим мерките, които са предвидени за провеждането на едни честни и демократични избори на територията на област Враца и града.
 Поздравявам колегите с добрите резултати, които дирекцията е постигнала до тук, спазвайки върховенството на закона. В тяхно лице ще намерим и ще се възползваме от професионалните им качества, за да осигурим спокойни избори”, каза в обръщението си министърът на вътрешните работи.
„Вярвам, че новите придобивки ще повишат качеството на работа и ще повишат самочувствието на нашите служители. Уверен съм, че ще продължим да работим отговорно и професионално, за да получим заслужено доверие и уважение на хората от региона“,каза директорът на ОД на МВР-Враца Димитър Газибарски.
24.03.2017, 09:18 часа
1038 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha