Калин Каменов към абитуриентите: Да няма грозни чалги и полуголи баладжии

Калин Каменов към абитуриентите: Да няма грозни чалги и полуголи баладжии Кметът на Враца Калин Каменов призова абитуриентите да не се излагат с „грозни чалги“ и да не са „полуголи в ранните часове на деня“. Изказването му бе във връзка със скандални видеоклипове и снимки на баладжии, прехвърлящи бутилки концентрат и раздаващи се на люти кючеци и ориенталски ритми.
„Много бих се гордял ако не виждаме оркестри, грозни чалги и ориенталски ритми. Нека в ранните часове на деня да няма полуголи абитуриенти, които предната вечер сме изпратили изключително красиви и стилни, а на сутринта каретата се превръща в нещо друго, както в приказката…“, каза Калин Каменов на пресконференция вчера.
„Много ми се иска нашите деца да се гордеят след време с това, което са направили като абитуриенти. Трябва да се избяга от кича и пошлостта, от чалгата и простотията, от това да смятат, че изпивайки 3-4 бутилки са направили нещо значимо и велико, а някои от тях да се събуждат в спешния център. В това няма нищо празнично и красиво…“, смята градоначалникът.
„Нито аз, нито който и да е било, може да забрани на младите хора да се веселят и да празнуват както си искат. Аз не веднъж съм казвал, че чалга възпитанието е изключително порочно, но това е лично мое мнение. Право на всеки е да се забавлява както иска и да се излага както иска – това е личен избор“, категоричен е Калин Каменов.
В града се шушука, че за да даде пример на абитуриентите, Каменов е забранил на подчинените си в администрацията да качват неприлични снимки и линкове към чалга песни в личните си профили във facebook.
23.05.2017, 08:45 часа
10885 4
Коментари

факт

28.05.2017, 18:30 часа
цене,простотията ходи по хората,а при теб сигурно е идвала поне три/четири пъти!

фако

28.05.2017, 18:30 часа
много свиркаджии има кмета парашутист

Цено е деградирал

28.05.2017, 18:30 часа
Цене, теб живота те е опънал още с раждането ти! За простотията си не си виновен ти! Такъв си роден!!! Айде, бегай играй кючек и пей гръмогласно песните на Фикито Стораро! Северозападен идиоте!!!

цено

28.05.2017, 18:30 часа
еби се в гъзът грозен ти ли ще ми даваш тон на живота
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha